Konkurs za prijem novih članova

Tim „Tenfore Drumska Strela“ raspisuje konkurs za prijem novih članova, uz jednu novost: od ove godine, osniva se projekat elektro vozila!

Udruženje Studentska Tehnička Takmičenja, čiji je prvi projekat započeo 2010. godine pod nazivom „Drumska Strela“, ove godine osniva još jedan tim, koji će se baviti projektovanjem i izradom elektro formule. Novi tim su osnovali nekadašnji članovi Tenfore Drumske Strele, a njihov cilj je da znanje i iskustvo iz prethodnog projekta povežu sa svežim idejama novih članova, koje ove godine očekuju u velikom broju. Na taj način će se pod okriljem udruženja STT naći dve formule, jedna sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem, i jedna sa električnim pogonom, po prvi put u Srbiji.

Najviše studenata se, kao i svake godine, očekuje sa Mašinskog fakulteta, ali i sa Elektrotehničkog fakulteta koji će imati bitnu ulogu u stvaranju prve električne formule. Svi studenti Beogradskog univerziteta koji ispunjavaju uslove konkursa su dobrodošli, a više informacija možete naći na stranici konkurs.

Konkurs je otvoren od 17. do 31. oktobra.