Конкурс за пријем нових чланова

Тим „Тенфоре Друмска Стрела“ расписује конкурс за нове чланове за своју јубиларну десету сезону.

Формула студент тим Универзитета у Београду представља иновативни  пројекат на коме раде студенти са чак 9 различитих факултета, који су претходној сезони имали  прилику да се сусретну са практичном применом знања стеченог током школовања. Захваљујући доброј техничкој опремљености самог тима,   студенти ће бити у прилици да науче коришћење различитих технологија, алата и вештина које ће им помоћи у будућој професионалној каријери. Захваљујући бројним едукацијама о програмима који се користе за пројектовање и моделирање формуле, студенти ће моћи да стекну нова знања али и да надограде постојећа. 

Нов болид, а и сами студенти се сваке сезоне такмиче на међународним Формула Студент такмичењима, који се одржавају у Холандији, Немачкој, Италији и другим земљама Европе у конкуренцији са више од 600 универзитета из целог света.

Досадашњих осам возила и 19 такмичења  говоре много о посвећености, амбициозности и упорности да један овакав пројекат и даље сваке сезоне напредује и постиже још боље резултате.

Највише студената се, као и сваке године, очекује са Машинског факултета, али и са Електротехничког факултета који ће имати битну улогу у стварању наредног возила у сезони 2020. У пројекту такође учествују и студенти Економског факултета, ФОН-а, Правног, Архитектуре  који ће у под тиму за Маркетинг и спонзорства имати прилике да науче вештине писања бизнис плана, јавног говорништва и комуникација. Студенти са Математичког, Војне Академије, такође студенти са ТМФ-а ће учити о 3Д моделовању и примењивати своје знање на најновијој технологији. Услов за пријем у тим је уписана минимум трећа година факултета, односно друга, за јуниор чланство.

Конкурс је отворен до 13. октобра, а више информација можете наћи на нашој web страници www.stt.org.rs/konkurs.