Конкурс за пријем нових чланова

Тим „Тенфор Друмска Стрела“ расписује конкурс за пријем нових чланова, уз једну новост: од ове године, оснива се пројекат електро возила!

Удружење Студентска Техничка Такмичења, чији је први пројекат започео 2010. године под називом „Друмска Стрела“, ове године оснива још један тим, који ће се бавити пројектовањем и израдом електро формуле. Нови тим су основали некадашњи чланови Тенфор Друмске Стреле, а њихов циљ је да знање и искуство из претходног пројекта повежу са свежим идејама нових чланова, које ове године очекују у великом броју. На тај начин ће се под окриљем удружења СТТ наћи две формуле, једна са мотором са унутрашњим сагоревањем, и једна са електричним погоном, по први пут у Србији.

Највише студената се, као и сваке године, очекује са Машинског факултета, али и са Електротехничког факултета који ће имати битну улогу у стварању прве електричне формуле. Сви студенти Београдског универзитета који испуњавају услове конкурса су добродошли, а више информација можете наћи на страници конкурс.

Конкурс је отворен од 17. до 31. октобра 2018.