Посета Машинском факултету у Нишу


У петак, 9. јуна имали смо прилику да посетимо колеге са Машинског факултета у Нишу и да им представимо наш студентски тим.
Заједно са колегама из других тимова које чине Студентски центар изврсности Машинског факултета Универзитета у Београду смо приказали шта је то чиме се ми бавимо, који су наши досадашњи успеси и на шта планирамо да се фокусирамо у будућности.

Вођа тима, Бошко Бајић је колегама из Ниша представио како се Друмска Стрела развијала претходних година, како смо од возила са мотором СУС одлучили да пређемо на Е возило, као и које смо награде освојили у годинама иза нас.
Такође, студенти Машинског факултета Универзитета у Нишу су имали прилику да се упознају и самим радом тим, како смо подељени, и шта је оно што чини Друмску Стрелу уиграном.

Надамо се да је колегама предавање било корисно, да су стекли нова знања и искуства и желели бисмо још једном да се захвалимо Машинском факултету у Нишу, као и Студентском парламенту на гостопримству, заиста нам је била велика част и уживали смо, и надамо се поновном дружењу.