poziv na predstavljanje novog vozila drumske strele 2019, fsra2019

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ДРУМСКЕ СТРЕЛЕ 2019.

Формула Студент тим Тенфор Друмска Стрела представиће нову формулу у понедељак, 24. јуна, у 18h, у амфитеатру А на Машинском факултету у Београду. „Друмска Стрела 2019“ је осмо по реду возило које је испројектовао и направио тим студената са девет факултета Универзитета у Београду.

На предстојећем догађају посетиоци ће имати привилегију да први виде Друмску Стрелу 2019 али и да сазнају како је текао пут од идеје и првог нацрта до готовог болида формуле. Тим Тенфор Друмска Стрела представиће како изгледа бити део највећег и најзахтевнијег студентског пројекта, који за циљ има едукацију и развој младих ентузијаста кроз годину дана константног учења, рада у тиму и решавања проблема.

И ове сезоне, као и претходних, сваки од чланова тима посветио је своје време и уложио велики труд у израду новог возила, а бројне иновације које красе овогодишњу формулу то и доказују.

Сви подсистеми возила за сезону 2019 су технички унапређени. Потпуно нови аеро пакет, оптимизована конструкција шасије, модернији концепт ослањања, као и бројне иновације на пољу електронике и сензорике само су нека од побољшања која ће обезбедити боље перформансе возила на стази.

Из године у годину, амбиције и жеља за успехом тима Тенфор Друмска Стрела расту, тако да ће ове сезоне формула наступити на чак 3 престижна светска Формула Студент такмичења, у Холандији, Мађарској и Италији. Након представљања возила следе припреме за такмичења и финална тестирања на стази.

Сви који желе да пруже подршку нашем тиму и да буду први које ће видети наше најновије возило добродошли су 24. јуна на Машински факултет. Очекујемо вас!