„Суденти који вредно раде и живе свој сан“-Друмска Стрела

Част нам је да поделимо вест о гостовању „Друмске Стреле“ у емисији „Београдска хроника“ на каналу Радио-телевизија Србије. Имали смо прилику да опишемо шта нас све очекује у будућности, као и да дочарамо на шта смо то поносни као чланови овог тима.

Пре 13 година Формула Студент стигла је у Београд, а данас тим „Друмска Стрела“ броји више од 90 амбициозних студената Београдског универзитета.
Бити део „Друмске Стреле“ пружа прилику да академско знање, које студенти стичу на факутету, примене у стварном животу. Верујемо да активно учешће у тиму поставља темеље за будуће професионалне изазове, пружајући студентима додатну вредност на тржишту рада у будућности.

Осим студената техничких факултета, у нашем тиму има места за било ког љубитеља иновација и брзине Београдског универзитета. Кроз пример студенткиње Архитектонског факултета, чији је задатак дизајн формуле и визуелни идентитет тима, истичемо ширину знања и умећа студената који доприносе успеху тима.
Открили смо и детаље финалне фазе припреме возила, као и жеље за наредни период. Очекује нас пуно изазова, како у самом склапању возила тако и на квалификацијама за такмичења широм Европе.
Велико хвала „Београдској хроници“ на позиву, као и могућности да прикажемо шта то представља бити део Формула Студент тима.

Пусти видео запис