65. Међународни сајам технике и техничких достигнућа


У периоду од 16. до 19. маја учествовали смо на 65. Међународном сајаму технике и техничких достигнућа. Фокус овогодишњег Сајма јесте оно по чему је Друмска Стрела и препознатљива – нове технологије и иновације.
Сајам технике и техничких достигнућа је ове године посетило више од 13.000 људи, а ми смо имали прилику да прикажемо наше прво Е возило, које уједно представља и прво електрично тркачко возило у Србији, као и да представимо наше планове и циљеве за сезоне које предстоје.
Оно чиме су посетиоци највише били одушевљени јесте што се ради о првом електричном тркачком возилу израђеном у нашој земљи, перформансама самог возила, као и чињеница да су управо студенти ти који су ово возило у потпуности пројектовали И израдили.

 Будући да су велики број посетилаца Сајма чинили ученици основних и средњих школа, ово је била је била сјајна прилика да нашим најмлађим суграђанима представимо једини формула тим у Србији, наша достигнућа и планове за будућност, као и да их подстакнемо да се и они у будућности прикључе нашем тиму и буду део, једног од највећих, ако не и највећег студентског пројекта Универзитета у Београду.
Нама је заиста била част што смо и ове године били учесници, још једном се захваљујемо Београдском сајму на указаној прилици, надамо се да сте уживали и очекујемо вас и следеће године.