PREDSTAVLJANJE DRUMSKE STRELE 2018.

Formula Student tim “Drumska Strela” predstaviće svoje sedmo vozilo u ponedeljak, 11. juna u 18h, na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Svake godine na predstavljanju su osim članova tima, njihovih porodica i prijatelja, prisutni i donori tima, kao i predstavnici državnih institucija, a nadamo se da će i ove godine vladati veliko interesovanje za ovaj, nama jedan od najznačajnijih događaja sezone. Prisutni će, pored prilike da se bolje upoznaju sa projektom, da od članova tima čuju i vide kako izgleda put nastanka jedne formule, i privilegiju da prvi vide Drumsku Strelu 2018.

I ove sezone, kao i prethodnih, svaki od članova tima posvetio je svoje vreme i uložio veliki trud u izradu novog vozila, a brojne inovacije koje krase ovogodišnju formulu to i dokazuju.

Osim na novim inženjerskim rešenjima, tim je vredno radio i na unapređivanju načina funkcionisanja i podele rada, što će biti osnova i za dalji razvoj i širenje ovog tima.

Pred timom koji ove godine broji 50 članova sa 8 fakulteta Beogradskog univerziteta su 2 svetska Formula Student takmičenja – u Italiji i u Republici Češkoj, te se i nakon predstavljanja nastavlja rad na vozilu, njegovom testiranju i poboljšanju kako bi se u najboljoj formi otišlo na ova takmičenja.

Svi koji žele da pruže podršku timu Drumska Strela pred predstojeće izazove i da budu prvi koje će videti naše najnovije ( i najmodernije ) vozilo dobrodošli su 11. juna na Mašinski fakultet. Čekamo vas!