Друмска Стрела на Сајму аутомобила 2024.

Формула Студент тим „Друмска Стрела“ је имао невероватну прилику да буде део сајма аутомобила 2024. године на Београдском сајму. Успели смо да посетиоцима дочарамо нашу преданост иновацијама у мото спорту и шта то значи бити део нашег тима.

 

Апсолутна звезда нашег штанда је била, свима атрактивна, електрична формула. Посетиоци су могли да се диве њеном иновативном дизајну и да кроз разговор са члановима нашег тима сазнају која технологија покреће наше возило. Била је то прилика да наш ентузијазам и стручно знање поделимо са осталим љубитељима аутомобила.

 

Забави на нашем штанду није било краја! Захваљујући сарадњи са спонзорима, наша наградна игра привукла је људе свих генерација. Уз интерактивне игре сви заинтересовани су успели да се ближе упознају са концептом Формула Студент такмичења.

Али то није све! Како бисмо унели додатну количину узбуђења организовали смо мали „сцавенгер хунт“ (потрагу са благом). Ово је била сјајна прилика за посетиоце да на један потпуно другачији начин упознају сајам.

 

Такође, чланови нашег тима као продукт експерти били су кључни део у стварању изванредног искуства за посетиоце штанда немачког аутомобилског гиганта – Мерцедес-Бенз Србија.

 

Наравно, не бисмо ово могли остварити без подршке наших спонзора. Реализацију овако успешног пројекта омогућили су Београдски сајам, 4М Специјални Алати, Алтема, Књаз Милош, SimMaster, Емил Frey Ауто Центар Београд и Мерцедес-Бенз Србија.