Drumska Strela na Sajmu automobila 2024.

Formula Student tim „Drumska Strela“ je imao neverovatnu priliku da bude deo sajma automobila 2024. godine na Beogradskom sajmu. Uspeli smo da posetiocima dočaramo našu predanost inovacijama u moto sportu i šta to znači biti deo našeg tima.

Apsolutna zvezda našeg štanda je bila, svima atraktivna, električna formula. Posetioci su mogli da se dive njenom inovativnom dizajnu i da kroz razgovor sa članovima našeg tima saznaju koja tehnologija pokreće naše vozilo. Bila je to prilika da naš entuzijazam i stručno znanje podelimo sa ostalim ljubiteljima automobila.

Zabavi na našem štandu nije bilo kraja! Zahvaljujući saradnji sa sponzorima, naša nagradna igra privukla je ljude svih generacija. Uz interaktivne igre svi zainteresovani su uspeli da se bliže upoznaju sa konceptom Formula Student takmičenja.

Ali to nije sve! Kako bismo uneli dodatnu količinu uzbuđenja organizovali smo mali „scavenger hunt“ (potragu sa blagom). Ovo je bila sjajna prilika za posetioce da na jedan potpuno drugačiji način upoznaju sajam.

Takođe, članovi našeg tima kao produkt eksperti bili su ključni deo u stvaranju izvanrednog iskustva za posetioce štanda nemačkog automobilskog giganta – Mercedes-Benz Srbija.

Naravno, ne bismo ovo mogli ostvariti bez podrške naših sponzora. Realizaciju ovako uspešnog projekta omogućili su Beogradski sajam, 4M Specijalni Alati, Altema, Knjaz Miloš, SimMaster, Emil Frey Auto Centar Beograd i Mercedes-Benz Srbija.