Tenfore 2019 vehicle

Наставак сарадње Тенфоре и Друмска Стрела

Tenfore 2018 Vozilo Like

Почетком сезоне 2018 на обострано задовољство остварена је сарадња са водећом компанијом у пружању платних услуга, компанијом Тенфоре, уз чију подршку као генералног спонзора су постигнути невероватни резултати. У сезони 2018. тим је остварио успехе међу којима бројимо и успешно завршене две трке издржљивости и постављање најбољег времена до тада у историји тима. Представници Тенфоре-а су своју подршку дали са трибина бодрећи тим Друмске Стреле на такмичењу у Италији, одржаном у јулу 2018. године.

Odbrana BPP-a Rijeka 2019

Под генералним покровитељством Тенфоре-а, тим је постигао изузетне резултате и у сезони 2019. у статичким дисциплинама, са освојеним 5. местом у одбрани Бизнис плана на такмичењу у Холандији и  седмим местом на такмичењу у Мађарској. Настављајући успехе у Ријеци на такмичењу Римац ФС Алпе Адриа, тим је освојио прво место у спринт трци и у одбрани бизнис плана, а постављен је и рекорд стазе на картодрому Бура. 

Протекле две сезоне тим је напредовао и развијао се, захваљујући изузетној подршци компаније Тенфоре. Веома нам је драго што ћемо наставити лепу сарадњу,  ове године кроз златно спонзорство!