Tenfore 2019 vehicle

Nastavak saradnje Tenfore i Drumska Strela

Tenfore 2018 Vozilo Like
Drumska Strela 2018

Početkom sezone 2018 na obostrano zadovoljstvo ostvarena je saradnja sa vodećom kompanijom u pružanju platnih usluga, kompanijom Tenfore, uz čiju podršku kao generalnog sponzora su postignuti neverovatni rezultati. U sezoni 2018. tim je ostvario uspehe među kojima brojimo i uspešno završene dve trke izdržljivosti i postavljanje najboljeg vremena do tada u istoriji tima. Predstavnici Tenfore-a su svoju podršku dali sa tribina bodreći tim Drumske Strele na takmičenju u Italiji, održanom u julu 2018. godine.

Odbrana BPP-a Rijeka 2019
Odbrana BPP-a, Rijeka 2019

Pod generalnim pokroviteljstvom Tenfore-a, tim je postigao izuzetne rezultate i u sezoni 2019. u statičkim disciplinama, sa osvojenim 5. mestom u odbrani Biznis plana na takmičenju u Holandiji i  sedmim mestom na takmičenju u Mađarskoj. Nastavljajući uspehe u Rijeci na takmičenju Rimac FS Alpe Adria, tim je osvojio prvo mesto u sprint trci i u odbrani biznis plana, a postavljen je i rekord staze na kartodromu Bura.

Protekle dve sezone tim je napredovao i razvijao se, zahvaljujući izuzetnoj podršci kompanije Tenfore. Veoma nam je drago što ćemo nastaviti lepu saradnju, ove godine kroz zlatno sponzorstvo!