ПРЕДСТАВЉАЊЕ ДРУМСКЕ СТРЕЛЕ 2018.

Формула Студент тим “Друмска Стрела” представиће своје седмо возило у понедељак, 11. јуна у 18х, на Машинском факултету у Београду.

Сваке године на представљању су осим чланова тима, њихових породица и пријатеља, присутни и донори тима, као и представници државних институција, а надамо се да ће и ове године владати велико интересовање за овај, нама један од најзначајнијих догађаја сезоне. Присутни ће, поред прилике да се боље упознају са пројектом, да од чланова тима чују и виде како изгледа пут настанка једне формуле, и привилегију да први виде Друмску Стрелу 2018.

И ове сезоне, као и претходних, сваки од чланова тима посветио је своје време и уложио велики труд у израду новог возила, а бројне иновације које красе овогодишњу формулу то и доказују.

Осим на новим инжењерским решењима, тим је вредно радио и на унапређивању начина функционисања и поделе рада, што ће бити основа и за даљи развој и ширење овог тима.

Пред тимом који ове године броји 50 чланова са 8 факултета Београдског универзитета су 2 светска Формула Студент такмичења – у Италији и у Републици Чешкој, те се и након представљања наставља рад на возилу, његовом тестирању и побољшању како би се у најбољој форми отишло на ова такмичења.

Сви који желе да пруже подршку тиму Друмска Стрела пред предстојеће изазове и да буду први које ће видети наше најновије ( и најмодерније ) возило добродошли су 11. јуна на Машински факултет. Чекамо вас!