fsra 2018 na medjunarodnom sjamu, salonu automobila

Тенфор Друмска стрела на Међународном салону аутомобила

У оквиру 54. Међународног салона аутомобила који се одржаo од 22. до 31. марта на Београдском сајму, прилику да изложе своје возило добили су и чланови Формула Студент тима Тенфор Друмска Стрела. Већ годинама уназад, студенти Београдског универзитета имају прилику да, раме уз раме са највећим светским компанијама из света ауто-индустрије, публици представе своје возило из претходне сезоне. Ове године, Тенфор Друмска стрела је била један од преко 400 излагача из чак 30 земаља међу којима су свакако најзвучнија имена Мерцедес Бенц, БМВ, Ауди, али и многи други.

Вођа тима за сезону 2019, Лазар Стојнић је истакао колико је овај догађај битан за промоцију и популаризацију пројекта и читавог тима:

– Велика нам је част што је Београдски сајам и ове године, као и претходних, препознао значај нашег пројекта. Поред представљања возила, ово је свакако најбитнији догађај у сезони за наш тим. У питању је заиста јединствена прилика да ступимо у контакт са бројним људима из света ауто-индустрије, представимо им наше возило и наш тим, као и планове за ову, али и наредне сезоне.

Као и претходних година, штанд првог српског Формула Студент тима је био изузетно посећен. Бројна изненађења која су наши чланови припремили посебно су обрадовали најмлађе љубитеље аутомобила који су, у оквиру Породичног дана на Сајму, имали прилику да се сликају са нашим возачем који је био у пуној опреми, као и да из прве руке сазнају како је то возити најбржу формулу у Србији.