fsra 2018 na medjunarodnom sjamu, salonu automobila

Tenfore Drumska Strela na Međunarodnom salonu automobila

U okviru 54. Međunarodnog salona automobila koji se održao od 22. do 31. marta na Beogradskom sajmu, priliku da izlože svoje vozilo dobili su i članovi Formula Student tima Tenfore Drumska Strela. Već godinama unazad, studenti Beogradskog univerziteta imaju priliku da, rame uz rame sa najvećim svetskim kompanijama iz sveta auto-industrije, publici predstave svoje vozilo iz prethodne sezone. Ove godine, Tenfore Drumska Strela je bila jedan od preko 400 izlagača iz čak 30 zemalja među kojima su svakako najzvučnija imena Mercedes Benz, BMW, Audi, ali i mnogi drugi.

Vođa tima za sezonu 2019, Lazar Stojnić je istakao koliko je ovaj događaj bitan za promociju i popularizaciju projekta i čitavog tima:

– Velika nam je čast što je Beogradski sajam i ove godine, kao i prethodnih, prepoznao značaj našeg projekta. Pored predstavljanja vozila, ovo je svakako najbitniji događaj u sezoni za naš tim. U pitanju je zaista jedinstvena prilika da stupimo u kontakt sa brojnim ljudima iz sveta auto-industrije, predstavimo im naše vozilo i naš tim, kao i planove za ovu, ali i naredne sezone.

Kao i prethodnih godina, štand prvog srpskog Formula Student tima je bio izuzetno posećen. Brojna iznenađenja koja su naši članovi pripremili posebno su obradovala najmlađe ljubitelje automobila koji su, u sklopu Porodičnog dana na Sajmu, imali priliku da se slikaju sa našim vozačem koji je bio u punoj opremi, kao i da iz prve ruke saznaju kako je to voziti najbržu formulu u Srbiji.