ZF у Београду и Нишу

Наш генерални спонзор, компанија ZF ових дана имала је прилику да се представи студентима три факултета у Србији: Машинског и Електротехничког факултета у Београду и Електронског факултета у Нишу.

 

Прво представљање било је на Машинском факултету, 14. априла, потом на Електротехничком факултету 19. априла, и на крају на Електронском факултету у Нишу 20. априла. Презентације су прошле уз велико интересовање студената, који су прилазили, слушали и постављали питања. Наши чланови тима и прво електрично возило Друмске Стреле обишли су ова места са представницима компаније ZF.

 

ZF је технолошка компанија која послује на глобалном нивоу и производи системе за путничка и комерцијална возила, као и индустријску технологију, омогућујући увођење следеће генерације мобилности. ZF омогућава возилима да гледају, размишљају и поступају. Компаније ZF већ неколико година подржава наш рад, а од скоро постала је и генерални спонзор Друмске Стреле. Наше прво електрично возило носи боје ZF-а, те је сходно томе оно представљало иделано огледало друштвене одговорности које ова компанија негује према будућим инжењерима.


Наше је задовољство да у оваквим приликама покушамо да упутимо захвалност према компанији ZF и свему што они чине за наш тим. Уживали смо дружењу и представљању свог рада студентима, нашим колегама, и надамо се сличним догађајима у будућности.