ZF u Beogradu i Nišu

Naš generalni sponzor, kompanija ZF ovih dana imala je priliku da se predstavi studentima tri fakulteta u Srbiji: Mašinskog i Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i Elektronskog fakulteta u Nišu.

 

Prvo predstavljanje bilo je na Mašinskom fakultetu, 14. aprila, potom na Elektrotehničkom fakultetu 19. aprila, i na kraju na Elektronskom fakultetu u Nišu 20. aprila. Prezentacije su prošle uz veliko interesovanje studenata, koji su prilazili, slušali i postavljali pitanja. Naši članovi tima i prvo električno vozilo Drumske Strele obišli su ova mesta sa predstavnicima kompanije ZF. 

 

ZF je tehnološka kompanija koja posluje na globalnom nivou i proizvodi sisteme za putnička i komercijalna vozila, kao i industrijsku tehnologiju, omogućujući uvođenje sledeće generacije mobilnosti. ZF omogućava vozilima da gledaju, razmišljaju i postupaju. Kompanije ZF već nekoliko godina podržava naš rad, a od skoro postala je i generalni sponzor Drumske Strele. Naše prvo električno vozilo nosi boje ZF-a, te je shodno tome ono predstavljalo idelano ogledalo društvene odgovornosti koje ova kompanija neguje prema budućim inženjerima. 


Naše je zadovoljstvo da u ovakvim prilikama pokušamo da uputimo zahvalnost prema kompaniji ZF i svemu što oni čine za naš tim. Uživali smo druženju i predstavljanju svog rada studentima, našim kolegama, i nadamo se sličnim događajima u budućnosti.