ПРЕДСТАВЉАЊЕ ДРУМСКЕ СТРЕЛЕ 2017.

Формула Студент тим Друмска Стрела представиће ново возило у понедељак 29. маја, у 18 часова, у амфитеатру А Машинског факултета.

Најзахтевнији студентски пројекат, вођен од почетка до краја сезоне искључиво од стране студената, реализован је већ седму годину заредом.

Друмска Стрела 2017 је шеста формула коју је испројектовао и направио тим студената Универзитета у Београду. Ове године у тиму има преко 50 студената, који већ 7 месеци раде на изради новог возила. Тим је ове године реорганизован, а циљеви који су постављени на почетку сезоне до сада су успешно реализовани. У односу на претходну годину, направљена су значајна побољшања на систему ослањања, ергономији возача, смањена је маса возила и спуштено је тежиште.

Тренутно је у току израда и склапање делова, а резултат вишемесечног рада тима биће видљив већ крајем маја, када ће формула бити свечано представљена пред представницима Универзитета и факултета, професорима, пријатељима пројекта, алумни члановима, родитељима, пријатељима, као и свим заинтересованим посетиоцима и љубитељима ауто-мото спорта.

Такође, позивамо и све студенте који желе да се боље упознају са овим пројектом, како би из прве руке видели како изгледа остварење сна и за шта су студенти способни након само једне сезоне у Друмској Стрели !

Наравно, након представљања нас очекује још пуно рада, тестирања и припрема за такмичења, пут за Италију, Чешку и Немачку, а велика турнеја Друмске Стреле 2017 почиње 29. маја у 18 часова!

Будите међу првима који ће видети формулу које ће се тркати на стазама Формуле 1 и представљати Србију на најпрестижнијем светском инжењерском такмичењу, Формула Студент!