У нову сезону са новим члановима

Пројекат Друмска Стрела и ове године је привукао велики број студената Универзитета у Београду. Сви студенти који су се пријавили на конкурс за сезону 2018 су позвани на интервју који су организовали координатори. Ове године је уведена једна иновација у процесу пријема нових чланова. Организован је иницијални тест за студенте који треба да се баве пројектовањем. Провера општег знања из области машинства ће највероватније остати пракса и у наредним годинама, јер су координатори на овај начин имали бољи увид у знање пријављених кандидата.

На крају свих разговора, донета је одлука да ће се тиму Друмска Стрела у новој сезони придружити 19 нових чланова. Као што је раније најављено, поново је покренуто јуниор чланство, па се међу новим члановима налазе и троје студената друге године, који ће имати прилику да уче по посебном програму припремљеном за њих, и усаврше своја знања из одређених области, како би за годину дана били оспособљени да преузму пуну одговорност за пројектовање одређених делова на формули.

Убрзо је одржан први састанак тима, на ком су нови чланови упућени детаљније у Формула Студент такмичење, и у начин функционисања тима. Први радни састанци су већ одржани, пројектовање Друмске Стреле 2018 увелико траје, а нови чланови се прикључују редовним активностима тима. Желимо им пуно среће у њиховим новим, формулашким каријерама!