U novu sezonu sa novim članovima

Projekat Drumska Strela i ove godine je privukao veliki broj studenata Univerziteta u Beogradu. Svi studenti koji su se prijavili na konkurs za sezonu 2018 su pozvani na intervju koji su organizovali koordinatori. Ove godine je uvedena jedna inovacija u procesu prijema novih članova. Organizovan je inicijalni test za studente koji treba da se bave projektovanjem. Provera opšteg znanja iz oblasti mašinstva će najverovatnije ostati praksa i u narednim godinama, jer su koordinatori na ovaj način imali bolji uvid u znanje prijavljenih kandidata.

Na kraju svih razgovora, doneta je odluka da će se timu Drumska Strela u novoj sezoni pridružiti 19 novih članova. Kao što je ranije najavljeno, ponovo je pokrenuto junior članstvo, pa se među novim članovima nalaze i troje studenata druge godine, koji će imati priliku da uče po posebnom programu pripremljenom za njih, i usavrše svoja znanja iz određenih oblasti, kako bi za godinu dana bili osposobljeni da preuzmu punu odgovornost za projektovanje određenih delova na formuli.

Ubrzo je održan prvi sastanak tima, na kom su novi članovi upućeni detaljnije u Formula Student takmičenje, i u način funkcionisanja tima. Prvi radni sastanci su već održani, projektovanje Drumske Strele 2018 uveliko traje, a novi članovi se priključuju redovnim aktivnostima tima. Želimo im puno sreće u njihovim novim, formulaškim karijerama!