Bosch Србија и Студентски центар изврсноси, коорганизатори „Bosch Insights“

У сарадњи са Bosch Србија и Студентским центром изврсности, имали смо прилику да будемо ко-организатори „Bosch Insights” програма који се одржао у свечаној сали машинског факултета. Тим „Друмске Стреле“ је подржао иницијативу која јединственим приступом, кроз неколико панела, организацију квиза и дискусија са студентима, одговоре на сва њихова питања.

 

Учесници су имали прилику да разговарају са инжењерима о различитим техничким аспектима рада у аутомобилској индустрији али и саслушају лична искуству свакога од запослених. Поред тога, организовани су и посебни 1-на-1 разговори са HR тимом компаније Bosch где су студенти могли да добију све информације везане за праксу, интервјуе и процес запошљавања у Bosch Србија .

 

Велику захвалност исказујемо компанији Bosch Србија, као и свим предавачима и присутним студентима. Енергија у сали је била изванредна, а ми ћемо наставити да подржавамо младе таленте. С великом радошћу ишчекујемо будуће иницијативе намењене младима и развоју њиховог каријерног пута.