Bosch Srbija i Studentski centar izvrsnosi, koorganizatori „Bosch insights“

U saradnji sa Bosch Srbija i Studentskim centrom izvrsnosti, imali smo priliku da budemo ko-organizatori „Bosch Insights” programa koji se održao u svečanoj sali mašinskog fakulteta. Tim „Drumske Strele“ je podržao inicijativu koja jedinstvenim pristupom, kroz nekoliko panela, organizaciju kviza i diskusija sa studentima, odgovore na sva njihova pitanja.

Učesnici su imali priliku da razgovaraju sa inženjerima o različitim tehničkim aspektima rada u automobilskoj industriji ali i saslušaju lična iskustvu svakoga od zaposlenih. Pored toga, organizovani su i posebni 1-na-1 razgovori sa HR timom kompanije Bosch gde su studenti mogli da dobiju sve informacije vezane za praksu, intervjue i proces zapošljavanja u Bosch Srbija .

Veliku zahvalnost iskazujemo kompaniji Bosch Srbija, kao i svim predavačima i prisutnim studentima. Energija u sali je bila izvanredna, a mi ćemo nastaviti da podržavamo mlade talente. S velikom radošću iščekujemo buduće inicijative namenjene mladima i razvoju njihovog karijernog puta.