65. Međunarodni sajam tehnike

         U periodu od 16. do 19. maja učestvovali smo na 65. Međunarodnom sajamu tehnike i tehničkih dostignuća. Fokus ovogodišnjeg Sajma jeste ono po čemu je Drumska Strela i prepoznatljiva – nove tehnologije i inovacije.
        Sajam tehnike i tehničkih dostignuća je ove godine posetilo više od 13.000 ljudi, a mi smo imali priliku da prikažemo naše prvo E vozilo, koje ujedno predstavlja i prvo električno trkačko vozilo u Srbiji, kao i da predstavimo naše planove i ciljeve za sezone koje predstoje.
        Ono čime su posetioci najviše bili oduševljeni jeste što se radi o prvom električnom trkačkom vozilu izrađenom u našoj zemlji, performansama samog vozila, kao i činjenica da su upravo studenti ti koji su ovo vozilo u potpunosti projektovali I izradili.

        Budući da su veliki broj posetilaca Sajma činili učenici osnovnih i srednjih škola, ovo je bila je bila sjajna prilika da našim najmlađim sugrađanima predstavimo jedini formula tim u Srbiji, naša dostignuća i planove za budućnost, kao i da ih podstaknemo da se i oni u budućnosti priključe našem timu i budu deo, jednog od najvećih, ako ne i najvećeg studentskog projekta Univerziteta u Beogradu.
        Nama je zaista bila čast što smo i ove godine bili učesnici, još jednom se zahvaljujemo Beogradskom sajmu na ukazanoj prilici, nadamo se da ste uživali i očekujemo vas i sledeće godine.