Poseta Mašinskom fakultetu u Nišu

        U petak, 9. juna imali smo priliku da posetimo kolege sa Mašinskog fakulteta u Nišu i da im predstavimo naš studentski tim.
        Zajedno sa kolegama iz drugih timova koje čine Studentski centar izvrsnosti Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu smo prikazali šta je to čime se mi bavimo, koji su naši dosadašnji uspesi i na šta planiramo da se fokusiramo u budućnosti.

        Vođa tima, Boško Bajić je kolegama iz Niša predstavio kako se Drumska Strela razvijala prethodnih godina, kako smo od vozila sa motorom SUS odlučili da pređemo na E vozilo, kao i koje smo nagrade osvojili u godinama iza nas.
        Takođe, studenti Mašinskog fakulteta Univerziteta u Nišu su imali priliku da se upoznaju i samim radom tim, kako smo podeljeni, i šta je ono što čini Drumsku Strelu uigranom.

        Nadamo se da je kolegama predavanje bilo korisno, da su stekli nova znanja i iskustva i želeli bismo još jednom da se zahvalimo Mašinskom fakultetu u Nišu, kao i Studentskom parlamentu na gostoprimstvu, zaista nam je bila velika čast i uživali smo, i nadamo se ponovnom druženju.