Otvorene pozicije u kompaniji Brose, jednom od vodećih lidera u automobilskoj industriji

Brose, kao kompanija koja je u porodičnom vlasništvu, jedan je od 5 vodećih dobavljač u automobilskoj industriji u svetu. Svaki treći novi automobil u svetu opremljen je sa najmanje jednim Brose proizvodom. Inteligentna rešenja za pristup vozilima i enterijer pružaju veću udobnost i fleksibilnost, a inovativni koncepti za upravljanje temperaturom povećavaju efikasnost i doprinose zaštiti životne sredine i klime.

Odlično poznavanje sistema od strane kompanije, omogućava nove funkcije kod svih vrsta vozila – bilo da su na četiri ili na dva točka. Kompanija razvija i proizvodi sisteme za vrata vozila, sedišta i podizače prtljažnika. Brose takođe proizvodi elektromotore od 200 vati do 14 kilovata za različite aplikacije kao što su upravljanje, termalno upravljanje ili pogoni za e-bicikle i e-skutere.

Kompanija Brose je došla na naše tržište 2020. godine, a vrata svoje fabrike je otvorila u oktobru 2021. godine. Od tada, kompanija je u fazi rasta i stalne potrebe za novim kadrovima, jer je cilj da do kraja 2026. godine, dostigne 1100 zaposlenih. Trenutno kompanija zapošljava preko 850 zaposlenih, i nudi otvorene pozicije za:

Brose hires: Project Engineer Customer team, Customer Team / Sales, Belgrade


Brose hires: Test Engineer, Research / Development, Belgrade


Brose hires: Process Engineer Industrialization Electronics, Production, Belgrade


Brose hires: PLC Programmer, Automation technology, Belgrade