poziv na predstavljanje novog vozila drumske strele 2019, fsra2019

PREDSTAVLJANJE DRUMSKE STRELE 2019.

Formula Student tim Tenfore Drumska Strela predstaviće novu formulu u ponedeljak, 24. juna, u 18h, u amfiteatru A na Mašinskom fakultetu u Beogradu. „Drumska Strela 2019“ je osmo po redu vozilo koje je isprojektovao i napravio tim studenata sa devet fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Na predstojećem događaju posetioci će imati privilegiju da prvi vide Drumsku Strelu 2019 ali i da saznaju kako je tekao put od ideje i prvog nacrta do gotovog bolida formule. Tim Tenfore Drumska Strela predstaviće kako izgleda biti deo najvećeg i najzahtevnijeg studentskog projekta, koji za cilj ima edukaciju i razvoj mladih entuzijasta kroz godinu dana konstantnog učenja, rada u timu i rešavanja problema.

I ove sezone, kao i prethodnih, svaki od članova tima posvetio je svoje vreme i uložio veliki trud u izradu novog vozila, a brojne inovacije koje krase ovogodišnju formulu to i dokazuju.

Svi podsistemi vozila za sezonu 2019 su tehnički unapređeni. Potpuno novi aero paket, optimizovana konstrukcija šasije, moderniji koncept oslanjanja, kao i brojne inovacije na polju elektronike i senzorike samo su neka od poboljšanja koja će obezbediti bolje performanse vozila na stazi.

Iz godine u godinu, ambicije i želja za uspehom tima Tenfore Drumska Strela rastu, tako da će ove sezone formula nastupiti na čak 3 prestižna svetska Formula Student takmičenja, u Holandiji, Mađarskoj i Italiji. Nakon predstavljanja vozila slede pripreme za takmičenja i finalna testiranja na stazi.

Svi koji žele da pruže podršku našem timu i da budu prvi koje će videti naše najnovije vozilo dobrodošli su 24. juna na Mašinski fakultet. Očekujemo vas!