PIT Adria Summit

        Naš tim je 7. i 8. decembra imao piliku da bude deo prvog PIT Adria Summit-a u Beogradu. Cilj ovog događaja jeste podsticaj rasta i kvalitativne transformacije industrijske proizvodnje u državama jadranske regije.
        U hotelu Holiday Inn okupili su se predstavnici različitih regionalnih kompanija koji su u svojim izlaganjima stavili akcenat na regionalni problem, a to je odlazak mladih stručnjaka. Ovaj negativan demografski trend dovodi do potrebe za digitalizacijom i automatizacijom proizvodnje u cilju pridobijanja njihove pažnje.

        Ukazana nam je čast da pred prisutnima prikažemo primenu novih inovacija kao i da predstavimo novu generaciju koja tek započinje svoje karijere u ovim granama industrije. Potrudili smo se da svima prikažemo šta je „Drumska Strela“, naše prethodne uspehe na evropskim takmičenjima, kao i da približimo principe rada naše prve električne formule.
Postali smo primer kako digitalizacija i automatizacija kod mladih može probuditi želju za inovacijom. U okviru našeg tima stoje generacije uspešnih studenata koji su težili ka nečemu višem. Zahvaljujući svemu tome iza imena „Drumska Strela“ stoji više od deset godina uspešnih takmičenja.
        Želimo da se zahvalimo PIT Events na pozivu i ukazanom poverenju. Bilo je pravo uživanje slušati iskusnije izlagače i upijati nove informacije. Nadamo se ponovnom susretu, kao i budućoj sradnji.